Γενική Συνέλευση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. 18/11/2023 – Οδοιπορικά Έξοδα

Ως καταληκτική ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., με όσους παρόντες ορίστηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Πλ. Καραϊσκάκη – ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ: Μεταξουργείο)

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μπορούν να συμμετάσχουν μόνο τα μέλη του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.,με επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

  1. ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. θα αποζημιώσει τους συναδέλφους που διαμένουν εκτός Αττικής για τα έξοδα μετακίνησής τους, δηλ. κάλυψη κόστους εισιτηρίου (αεροπορικού ή πλοίου ή Ο.Σ.Ε. ή ΚΤΕΛ) μετά την προσκόμιση των αντίστοιχων αποδείξεων.

Σε όσους συνάδελφους μετακινηθούν με Ι.Χ. θα καταβληθεί το αντίτιμο εισιτηρίου ΚΤΕΛ με επιστροφή και διοδίων εφόσον προσκομίσουν αποδείξεις καυσίμων και διοδίων.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους συναδέλφους για την πληρωμή των οδοιπορικών εξόδων, θα γίνεται είτε κατά την ημέρα της Γ.Σ., είτε εκ των υστέρων με αποστολή τους ταχυδρομικά στον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., μαζί με το σχετικό έντυπο που θα προμηθευτείτε από τη Γραμματεία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Η πίστωση θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

2. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Όσοι συνάδελφοι διαμένουν σε απόσταση:

  • μέχρι 100 χλμ δεν δικαιούνται αποζημίωση διαμονής,
  • από 100 έως 200 xλμ δικαιούνται (1) διανυκτέρευση και
  • από 200 χλμ και πάνω δικαιούνται (2) διανυκτερεύσεις.

Οι κρατήσεις των δωματίων γίνονται με τη συμπλήρωση της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας

ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ για τη Γενική Συνέλευση  Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. (πατήστε εδώ)

Μετά την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε e-mail από τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. με τα στοιχεία της κράτησής σας.

Οι κρατήσεις αφορούν μόνο σε μονόκλινα δωμάτιακαι περιλαμβάνουν το κόστος διαμονής με πρωινό.

Όλες οι υπόλοιπες δαπάνες που θα γίνουν θα καταβληθούν από τους συναδέλφους απευθείας στο ξενοδοχείο.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί δίκλινο δωμάτιο πρέπει να το δηλώσει στο σχετικό πεδίο κατά τη συμπλήρωση της φόρμας κράτησης. Για το δεύτερο άτομο, εφόσον δεν είναι συνάδελφος – μέλος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., υπάρχει επιβάρυνση 20€/διανυκτέρευση, η οποία και θα παρακρατηθεί από τον Σύλλογο κατά την εκκαθάριση των οδοιπορικών.

Προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη οικονομική επιβάρυνση του Συλλόγου, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε άμεσα, και πάντως όχι αργότερα από την Πέμπτη 9/11/2023, σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης.

Θα ενημερωθείτε έγκαιρα από τη Γραμματεία για το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνετε, ενώ γιαοποιαδήποτε σχετική πληροφορία επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στα τηλέφωνα 210-3349928, 210-3349927, διεπ. 19928, 19927, ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στα τηλέφωνα 210-3349999, 210-3349935, διεπ. 19999, 19935.

  Κατεβάστε το αρχείο PDF