Παιδικές Θεατρικές παραστάσεις

      Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ,  ενόψει  των Χριστουγέννων διαθέτει στα μέλη του και κυρίως στα παιδιά των μελών του,  συνολικά 1.200 εισιτήρια για 2 εκλεκτές παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

1.- ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Λεωφ.Συγγρού 143, τηλ: 210 9315600

«ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ»  Κυριακή 11/12/2022 ώρα προσέλευσης 2:30 μ.μ.

Ο Ρομπέν των δασών.  Ένας νέος με όραμα. Ένας νέος γεμάτος αρετές. Αρετές που είναι ιδανικές να υπάρχουν σε κάθε κοινωνία. Η προστασία των αδύναμων, η επαναστατική διάθεση, η ευγένεια, η ενσυναίσθηση και η γενναιότητα είναι κάποιες από αυτές.

Με φόντο  το δάσος του Σέργουντ, ο Ρομπέν μαζί με τους φίλους του και την στήριξη της αγαπημένης του Μάριον θα πολεμήσουν μαζί την αδικία.

Στόχος τους να προστατέψει τους φτωχούς και να τους προσφέρει όσα έχουν ανάγκη για να ζήσουν μια τίμια ζωή.  Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας χάνουν τις αξίες τους, ο καθένας μας,

Ρομπέν του εαυτού του αλλά και των γύρω του που δεν έχουν δύναμη να αντιδράσουν, πολεμάει καθημερινά για μια  ζωή με αξιοπρέπεια και αυτοθυσία, για ένα αύριο γεμάτο αγάπη.

2.- ΘΕΑΤΡΟ Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,

Πειραιώς 254, Ταύρος , τηλ: 212 254 0300

«Όλιβερ Τουίστ»   Κυριακή 11/12/2022 ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.

Ο Όλιβερ Τουίστ είναι ο ήρωας-σύμβολο, που καταφέρνει να διατηρήσει την ελπίδα και την καλοσύνη του μέσα σ’ έναν ζοφερό και άδικο κόσμο. Ο Κάρολος Ντίκενς, μέσα από αυτό το έργο του, στηλιτεύει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στην εποχή του στην Αγγλία, όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν σε απόλυτη φτώχεια, σε μία κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων. Ο Ντίκενς καταλήγει με μία νότα ελπίδας και αισιοδοξίας, υποστηρίζοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα, αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας, μπορούν να διασωθούν ακόμα και μέσα σε ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικών ανισοτήτων.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ: 5 € ( τα παιδιά δωρεάν)

Συνάδελφοι που έχουν 1-2 παιδιά δικαιούνται 1 κάρτα συνοδού.

Από 3 παιδιά και πάνω  δικαιούνται 2 κάρτες συνοδού.

Διαδικασία Παραλαβής Εισιτηρίων: Η παραλαβή των καρτών θα γίνει από τις ΕΑΚ ή από τον κάθε συνάδελφο ατομικά, προσκομίζοντας: α) συμπληρωμένη τη συνημμένη συγκεντρωτική κατάσταση με σειρά προτίμησης των θεάτρων και β) το χρηματικό αντίτυπο, στα γραφεία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. (Σοφοκλέους 15, 3ος όροφος) από την Τρίτη 6/12/22  και ώρες 8:30 π.μ έως 5:00 μ.μ. μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η ταξιθέτηση θα γίνεται στα θέατρα κατά την προσέλευση, καθώς τα εισιτήρια δεν είναι αριθμημένα.  Η παράσταση  ξεκινά μισή ώρα μετά την ώρα προσέλευσης.         

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γραμματέα Πολιτισμού του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε    σδ Πάνο Γεράσιμο  τηλ:2103349912  και τηλεφωνικό κέντρο 19935 και 19999

  Κατεβάστε το αρχείο PDF