Πολιτιστικά Μονοπάτια Δεκέμβριος 2023

Η ΟΤΟΕ συνεχίζει τον Κύκλο Πολιτιστικών Μονοπατιών και για τον Δεκέμβριο του 2023. Υπενθυμίζεται, ότι για όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις απαιτείται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Επίσης, υπενθυμίζουμε την ανάγκη έγκαιρης προσέλευσης στα ραντεβού, δηλ. 15 λεπτά νωρίτερα  για να διευκολύνεται η έναρξη των ξεναγήσεων.

Μουσείο Μπενάκη – Έκθεση «Γιώργος Χατζημιχάλης»

Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 11854 Αθήνα, τηλ. 2103671081

Παρασκευή  1Η  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023      ώρα   18:00

Ραντεβού: Στην είσοδο του Μουσείου

Γιώργος Χατζημιχάλης: «H ζωγραφική μπορεί να κάνει το αόρατο, ορατό». Έργα από το 1966 έως το 2022. Ένας κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης εκθέτει στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138, μια σειρά έργα του που εκτείνονται σε μισό και πλέον αιώνα και με την ευκαιρία αυτή μιλά για τη ζωή, το έργο, τις ιδέες και τα βιώματα που τον καθόρισαν. Ερευνά τη μνήμη, τη σημασία του αρχείου και τη σχέση μεταξύ του παρελθόντος και της σύγχρονης εικαστικής πραγματικότητας. Για να φτιάξει ένα έργο συχνά χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά μέσα, παράλληλα με τη ζωγραφική, όπως video, φωτογραφίες, κείμενα, εκτυπώσεις κ.ά. Ο δισδιάστατος χώρος της ζωγραφικής, εξαπλώνεται  στην τρίτη διάσταση και οι χώροι που προκύπτουν, επιτρέπουν στον θεατή να βιώσει την εικόνα όπως αυτή διαμορφώνεται από την εμπειρία της ζωής στη μεταμοντέρνα συνθήκη.

Η ξενάγηση θα γίνει από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 28/11 στις 12:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:https://application.otoe.gr/xatzimixalis

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο συνάδελφοι/-σσες Τραπεζοϋπάλληλοι και ένας συνοδός.

Το κόστος το αναλαμβάνει ο Φορέας ανάπτυξης πολιτιστικών-αθλητικών-επιμορφωτικών-κοινωνικών δραστηριοτήτων Τραπεζοϋπαλλήλων.

Η έγκαιρη προσέλευση σε κάθε ραντεβού θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση και συνεννόηση.

Για κάθε άλλη πληροφορία, απευθυνθείτε στα τηλ. 2103388270, 2103388287.

  Κατεβάστε το αρχείο PDF