Γενική Συνέλευση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. – Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ.

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στην Αθήνα, σε μια διαδικασία όπου συμμετείχαν 600 συνάδελφοι-μέλη από όλη την Ελλάδα και τοποθετήθηκαν δεκάδες ομιλητές.

Στο τέλος της διαδικασίας το σώμα ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία:

  • Τα Πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Τον Οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ.
  • Την Έκθεση ελεγκτών επί της οικονομικής διαχείρισης του Δ.Σ.
  • Την εξουσιοδότηση για διαπραγμάτευση και κατάρτιση Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για Οικονομικά και Θεσμικά θέματα του προσωπικού.
  • Την εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιακών κινητοποιήσεων.
  • Την ανανέωση της απόφασης για εκπροσώπηση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στη Γ.Σ.Ε.Ε. μέσω της Ο.Τ.Ο.Ε.

Επίσης το σώμα ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα δύο πολύ σημαντικά ψηφίσματα (πατήστε πάνω στο κάθε ένα για να το διαβάσετε):

Τα μηνύματα της Γενικής Συνέλευσης είναι ξεκάθαρα:

  • Η μαζική συμμετοχή των μελών αναδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον των εργαζόμενων για τα τεκταινόμενα στην Τράπεζα και επιβεβαιώνει την καθολική συσπείρωση τους γύρω από τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
  • Οι εργαζόμενοι επισφράγισαν με τον πιο ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο την εμπιστοσύνη τους στην ηγεσία του Συλλόγου μας, υπερψηφίζοντας με συντριπτική πλειοψηφία τα Πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Αποδοκιμάστηκαν και απομονώθηκαν όσοι -λίγοι- προσπαθούν ανεπιτυχώς με λάσπη, ψέματα και ύβρεις να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και να οδηγήσουν τον Σύλλογό μας σε επικίνδυνα μονοπάτια, σπέρνοντας διχασμό και τοξικότητα. Την απάντηση την έλαβαν με εκκωφαντικό τρόπο, για ακόμη μια φορά, από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
  • Αναδείχτηκαν, μέσα από τις τοποθετήσεις, όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους (καθημερινότητα, συρρίκνωση Δικτύου, ωράριο, ψηφιοποίηση, ακρίβεια, κτλ.). Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. θα εστιάσει σε αυτά τα ζητήματα με στοχευμένες παρεμβάσεις.

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ωθούμενος από την καθαρή έγκριση των πεπραγμένων του, την οποία παρείχε αναμφισβήτητα η τεράστια πλειοψηφία των εργαζομένων, θα συνεχίσει αταλάντευτα στο δρόμο της σοβαρότητας και υπευθυνότητας να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ

  Κατεβάστε το αρχείο PDF