Γενική Συνέλευση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. 5/11/2022 Κάλυψη οδοιπορικών εξόδων και κρατήσεις δωματίων

Η τελευταία Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., με όσους παρόντες ορίστηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2 – Πλ. Καραισκάκη –ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ : Μεταξουργείο)

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μπορούν να συμμετάσχουν μόνο τα μέλη του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., προσκομίζοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
  1. ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. θα αποζημιώσει τους συναδέλφους που διαμένουν εκτός Αττικής για τα έξοδα μετακίνησής τους, δηλ. κάλυψη κόστους εισιτηρίου: αεροπορικού ή πλοίου ή Ο.Σ.Ε. ή ΚΤΕΛ μετά την προσκόμιση των αντίστοιχων αποδείξεων.

Σε όσους συνάδελφους μετακινηθούν με Ι.Χ. θα καταβληθεί το αντίτιμο εισιτηρίου ΚΤΕΛ με επιστροφή και κόστους διοδίων εφόσον προσκομίσουν αποδείξεις καυσίμων και διοδίων.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους συναδέλφους για την πληρωμή των οδοιπορικών εξόδων, θα γίνεται είτε κατά την ημέρα της Γ.Σ.,  είτε εκ των υστέρων με αποστολή τους ταχυδρομικά στο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., μαζί με το σχετικό έντυπο που θα προμηθευτείτε από τη Γραμματεία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Η πίστωση θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

  • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Όσοι συνάδελφοι διαμένουν σε απόσταση:

  • από 0-100 χλμ δεν δικαιούνται αποζημίωση διαμονής,
  • από 100 – 200 xλμ δικαιούνται (1) διανυκτέρευση και
  • από 200 χλμ και πάνω δικαιούνται (2) διανυκτερεύσεις.

Οι κρατήσεις αφορούν μόνο σε μονόκλινα δωμάτιακαι περιλαμβάνουν το κόστος διαμονής με πρωινό.  Όλες οι υπόλοιπες δαπάνες που θα γίνουν θα καταβληθούν από τους συναδέλφους απευθείας στο ξενοδοχείο.

Αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί δίκλινο δωμάτιο πρέπει να το δηλώσει εξαρχής κατά την κράτησή του στο έντυπο που θα στείλει με e-mail στη Γραμματεία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Για το δεύτερο άτομο υπάρχει επιβάρυνση ποσού 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση, η οποία και θα παρακρατηθεί από το Σύλλογο κατά την εκκαθάριση των οδοιπορικών.

Οι κρατήσεις των δωματίων γίνονται μόνο μέσω email που θα αποστέλλεται στο  syete2@nbg.gr.   

Το email θα πρέπει να περιλαμβάνειπλήρως συμπληρωμένο το σύνολο των στοιχείων του συναδέλφου-μέλους του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., που περιέχονται στη συνημμένη κατάσταση.

 Ακυρώσεις δωματίων πρέπει να έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι και την Τρίτη 25/10/2022,  προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη οικονομική επιβάρυνση του Συλλόγου.

Θα ενημερωθείτε σύντομα από τη Γραμματεία για το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνετε, ενώ για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στα τηλέφωνα 210-3349928, 210-3349927, διεπ. 19928, 19927, ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στα τηλέφωνα 210-3349999, 210-3349935, διεπ. 19999, 19935.

  Κατεβάστε το αρχείο PDF