Ετήσιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ-πογκ) Ο.Τ.Ο.Ε. 2023

Η Ο.Τ.Ο.Ε .θέλοντας να δώσει σε όλους τους συναδέλφους ευκαιρίες για άθληση και διέξοδο από την καθημερινότητα, συνεχίζει να διοργανώνει μέσω της Ομάδας Αθλητισμού πολλά και διαφορετικά αθλητικά δρώμενα.   Στο πλαίσιο της υλοποίησης του φετινού προγραμματισμού των αθλητικών δραστηριοτήτων, η Ο.Τ.Ο.Ε .διοργανώνει το Τουρνουά ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ 2023 το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ, 1 & 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 και ώρα 9.00 το πρωί,  στην  αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ»   (Λευκάδος 1 & Ποσειδώνος, Βούλα, τηλ. 210- 8991154, 8993557).

Για το λόγο αυτό καλούμε τους συναδέλφους  μέλη που επιθυμούν να αγωνιστούν να αποστείλουν την συμμετοχή τους  στο ΣΥΕΤΕ στο email syete2@nbg.gr  έως την Παρασκευή , 17 Μαρτίου 2023.

Για τη δήλωση συμμετοχής χρειαζόμαστε ως στοιχεία:

 Ονοματεπώνυμο    ……………………………………………………………………………..

Μονάδα Εργασίας   …………………………………………………………………………….

Αριθμό Μητρώου    …………………………………………………………………………….

τηλέφωνο εργασίας…………………………………………………………………………….

κινητό τηλέφωνο και e-mail. ……………………………………………………………….

•          Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αθλητών σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω αθλήματα είναι η έκδοση ή ανανέωση του Ατομικού Δελτίου του Αθλητή ή η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.

•          Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον Γραμματέα Αθλητισμού, σδ Πάνου Γεράσιμου (τηλ. 19912), σ. ΠΑΝΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ στο τηλ. 19912 έως την  Παρασκευή  17.03.2023 

  Κατεβάστε το αρχείο PDF