Ηλεκτρονική Θεατρική Παράσταση

Η ΟΤΟΕ συνεχίζοντας τις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ανοίγοντας νέους δρόμους, για πρώτη φορά παρέχει τη δυνατότητα σε όλες τις συναδέλφισσες  του κλάδου πανελλαδικά (εκτός Αττικής), να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως  τη θεατρική παράσταση «Οι Τρείς Αδερφές» του  Αντόν Τσέχωφ .

Ο Αντόν Τσέχοφ έγραψε τις Τρεις Αδερφές – ένα έργο για την προσδοκία – το 1901, στο γύρισμα του 20ου αιώνα. Ο ίδιος ο συγγραφέας χαρακτηρίζει το έργο του «κωμωδία» και τους χαρακτήρες του «μπουφόνους», καθώς φέρνει κάθε έναν από αυτούς, κάθε τους ελπίδα, κάθε τους αγωνία, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όπως αυτή σμιλεύεται αμείλικτα από τον χρόνο. Τα τέσσερα παιδιά ενός μορφωμένου στρατιωτικού, οι τρεις κόρες του και ο μοναχογιός του, «ξεμένουν» μετά τον θάνατό του στον τόπο της τελευταίας του μετάθεσης, σε μια απομακρυσμένη και μονότονη πόλη της ρωσικής επαρχίας. Ο στενός πυρήνας της οικογένειας και των στρατιωτικών φίλων τους λειτουργεί ως μια «νησίδα πολιτισμού» για τα αδέλφια και διατηρεί ζωντανή την ελπίδα της επιστροφής στην ιδανική πόλη των παιδικών του χρόνων, τη Μόσχα. Ωστόσο, η μικρή, ιδιότυπη κοινότητά τους φυλλορροεί μέσα στον χρόνο και την πραγματικότητα συμπαρασύροντας κάθε προσδοκία.

Η ΟΤΟΕ έχει εξασφαλίσει ηλεκτρονικά εισιτήρια τα οποία δίνουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της παράστασης από την Τετάρτη 15/3 και ώρα 19:00 έως την Πέμπτη 16/3 και ώρα 23:00.

Το κόστος των εισιτηρίων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την ΟΤΟΕ, μέσω του Φορέα Ανάπτυξης Πολιτιστικών – Αθλητικών – Επιμορφωτικών – Κοινωνικών δραστηριοτήτων Τραπεζοϋπαλλήλων.

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://application.otoe.gr/ και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα έως την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 17.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει στο email που θα καταχωρήσετε παραπάνω, να έχετε πρόσβαση την ημέρα και ώρα της προβολής της παράστασης. Στο ίδιο email θα λάβετε ένα μήνυμα με την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας μετά την επιτυχή καταχώρηση.Στη συνέχεια μια ημέρα πριν την παράσταση, θα λάβετε ένα νέο μήνυμα με το link και τον κωδικό της παράστασης

  Κατεβάστε το αρχείο PDF