10ος  Διεθνής  Νυχτερινός  Ημιμαραθώνιος  Θεσσαλονίκης.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

το Νομαρχιακό Παράρτημα Θεσσαλονίκης του ΣΥΕΤΕ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. & 10.000μ. , που θα διεξαχθούν στις 15  Οκτωβρίου 2022. Ελάτε με την ομάδα μας να γιορτάσουμε στη μεγαλύτερη νυχτερινή γιορτή της πόλης, με χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο!

Ο ΣΥΕΤΕ, υποστηρίζοντας ουσιαστικά τις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, καλύπτει και φέτος το 50% του κόστους εγγραφής (βασικό πακέτο) αποκλειστικά για τα μέλη του.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τα πεδία της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής και να την αποστείλουν στο email pournaras.georgios@nbg.gr  έως και την Πέμπτη 15/09/2022.

Αρμόδιος για πληροφορίες/διευκρινίσεις/δηλώσεις συμμετοχής, εκ μέρους του Γραφείου Βορείου Ελλάδος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε, είναι ο  Γιώργος Πουρνάρας  (2310295145, ΔΙΕΠ. 35145).

Σημειώνουμε ότι :

  • Δικαίωμα συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο έχουν όσες/όσοι είναι άνω των 18 ετών, ενώ για τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος όσες/όσοι είναι άνω των 12 ετών.
  • Στον 10 Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ θα εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο το οποίο θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους όρους και προϋποθέσεις διεξαγωγής, όπως αυτοί θα ορίζονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Επί του παρόντος, ως αναφέρεται στη προκήρυξη του ημιμαραθωνίου, δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στις διοργανώσεις, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

  • Ταυτόχρονα με την αποστολή του αρχείου, θα πρέπει να πραγματοποιείται και κατάθεση με αιτιολογία: «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» στον λογαριασμό του ΣΥΕΤΕ (040/482998-06) του ποσού που αντιστοιχεί στις συμμετοχές, βάσει του ακόλουθου πίνακα:
Αγώνας5.000 μ.10.000 μ.Ημιμαραθώνιος
Μέλη του ΣΥΕΤΕ5€5€7,5€
Μη μέλη του ΣΥΕΤΕ10€10€15€

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου , περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα εκκίνησης 19:30) με αφετηρία   επί της Λεωφόρου Νίκης στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας και τερματισμό στο  Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα εκκίνησης 21:30), με αφετηρία στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό  στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα εκκίνησης 18:00), με αφετηρία επί της Λεωφόρου Νίκης στο ύψος του Λ. Πύργου και τερματισμό επίσης στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους στο σύνδεσμο:      Αρχική – ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (thesshalfmarathon.org)

Για το Νομαρχιακό Παράρτημα Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

Γραμματέας

  Κατεβάστε το αρχείο PDF