4ωρη Στάση Εργασίας Δευτέρα 28.3.2022, ώρα 11.15-15.15 κατά τη διάρκεια της 5ης συνάντησης Ο.Τ.Ο.Ε. – Τραπεζών

Οι διαπραγματεύσεις Ο.Τ.Ο.Ε. – Τραπεζών βρίσκονται πλέον σε κρίσιμο σημείο.

Οι Διοικήσεις των Τραπεζών οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28.3.2022 να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις με προτάσεις οι οποίες θα αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αναγνωρίζουν την προσφορά των εργαζομένων στον Κλάδο και θα συμβαδίζουν με τις ανάγκες των τραπεζοϋπαλλήλων.

Σε διαφορετική περίπτωση η άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας και η μετωπική σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη, με αποκλειστική ευθύνη των Τραπεζών.

Αναμένουμε από τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και με το ειδικό  βάρος που διαθέτει να λειτουργήσει καταλυτικά, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα και ομαλά οι διαπραγματεύσεις, καταλήγοντας σε συμφωνία που θα καλύπτει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα συνεδριάσουν τα Όργανα της Ο.Τ.Ο.Ε. προκειμένου να λάβουν αποφάσεις οι οποίες και θα εξαρτηθούν από τη στάση των Διοικήσεων στη συνάντηση.

Τη Δευτέρα 28.3.2022 στέλνουμε, με τη μαζική μας συμμετοχή στην στάση εργασίας, το πρώτο ισχυρό προειδοποιητικό μήνυμα προς τις Διοικήσεις των Τραπεζών.

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε θα είναι μπροστάρης και σε αυτή την μάχη μέχρι την τελική νίκη.

  Κατεβάστε το αρχείο PDF